Aurinkoista energiaa Salosta, jo vuodesta 1978

VASTUULLISUUS

Ajatuksiamme vastuullisuudesta

Meille vastuullisuus on yritystoiminnan kokonaisvaltaisuutta. Valintoja. Tekoja.

Tähtäämme maapallon hiilidioksidipäästöjen pienentämiseen samalla, kun vastaamme kaupungistumisilmiön aiheuttamiin kasvaviin energiavaateisiin. Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittyvien alueiden infrastruktuurin parantamiseen.

Kotimaisuus

Vastuullisuutta on mielestämme kotimaisuus. Tuotteemme ja palvelumme on suunniteltu vastaamaan niitä pohjolan olosuhteita, joissa elämme. Tuotantoprosessimme edustaa suomalaista suunnittelua ja innovointia parhaimmillaan.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota Suomessa työtä. Yhteistyön kautta tuemme muiden kotimaisten yritysten kasvua. Maksamme kaikki veromme Suomeen.

Ympäristö

Aurinkoenergia on uusiutuvaa energiaa. Me haluamme myös prosessimme hiilijalanjäljen olevan pieni. Näin ympäristön kokonaishyöty on suurempi.

Tuotamme itse aurinkoenergiaa käyttöömme. Kierrätämme materiaaleja. Jätteidemme määrä on minimoitu. Tuotantolinjastomme ei tarvitse lainkaan vettä. Tehtaamme ja toimistotilamme valaistaan led-valoilla. Toimistossamme kierrätämme kaikki jätteemme.

Edellytämme yhteiskumppaneiltamme vastuullista raaka-aine- ja materiaalituotantoa. Yhdessä toimimalla saavutamme enemmän, ja ympäristö kiittää.

Logistiikka

Tuotteemme ja palvelumme tulevat sinua läheltä. Käytämme vain sellaisia kuljetusyrityksiä, joiden tiedämme toimivan vastuullisesti mm. käyttämällä biopolttoaineita.

Suunnittelu

Tarkoituksenmukainen suunnittelu on mielestämme vastuullisuutta. Se vastaa tuotteelta ja palvelulta vaadittavia ominaisuuksia.

Suunnittelumme perustuu ratkaisuihin, joille voimme taata poikkeuksellisen pitkän takuuajan. Pitkäikäiset tuotteet ja luotettava palvelu osoittavat vastuullisuutta niin kuluttajaa kuin ympäristöäkin ajatellen.

Raaka-aineet ja materiaalit

Käytämme vain korkealuokkaisia, kestäviä materiaaleja. Suosimme kotimaisia ja eurooppalaisia materiaalitoimittajia. Vaadimme kaikilta materiaalitoimittajilta raaka-aineiden alkuperätodistukset.

Edellytämme kaikilta yhteistyökumppaneiltamme vastuullista toimintaa.

Tuotanto

Olemme itse suunnitelleet tuotantolinjastomme. Se edustaa kotimaista innovointia parhaimmillaan.

Linjastomme on tehokas ja täysautomatisoitu. Tuotantomme on virheetöntä, joten hukkatuotetta ei synny juuri lainkaan. Energiatarpeemme on verraten pieni. Oma aurinkosähköjärjestelmämme tuottaa energiaa koko Salon Astrum-keskukselle, jossa tehtaamme sijaitsee.

Tuotantoprosesseillamme on seuraavat ISO-laatujärjestelmän sertifikaatit: ISO 9001 (laadunhallinta), ISO 140011 (ympäristö) sekä ISO 45001 (työterveys ja turvallisuus).

Materiaalikierrätys

Kiertotalous tuotannossamme on meille tärkeää. Näin pienennämme tuotteidemme hiilijalanjälkeä ja jätemääräämme. Hyödynnämme mm. materiaalien ylijäämäpaloja.

Kun paneelimme noin 50 vuoden kuluttua käyttöönotostaan tulevat tuotantotehojensa loppuun, niiden elinkaari jatkuu edelleen kierrätysosina.

Turvallisuus

Tuotteen ja palvelun turvallisuus ovat valmistajan vastuullisuutta sekä kuluttajaa, yhteisöä että ympäristöä kohtaan. Minimoimme jo suunnitteluvaiheessa turvallisuusriskit. Materiaalivalintamme ovat turvallisia ja kestäviä. Toisaalta huomioimme myös mahdollisuuden, että joskus ongelmia voi ilmetä. Huoltovarmuus takaa pitkän elinkaaren tuotteillemme.

Yhteiskunta

Yrityksemme on aktiivisessa vuorovaikutuksessa toimintaympäristöönsä. Reagoimme myös yleiseen maailmantilanteeseen.

Teemme yhteistyötä yliopistojen ja korkeakoulujen kanssa. Tarjoamme kiinnostavia teknologiahaasteita. Yhteistyön ansiosta innovaatiot saadaan nopeasti markkinoille.

Toimimme aktiivisesti kotikaupunkimme Salon ympäristössä. Tuemme mm. paikallisia liikunta- ja urheiluseuroja. Koulutamme ja tarjoamme mahdollisuuksia mm. erityisryhmille.